A problem occurred with this website so it was reloaded

Nicodemus

FREELANCE ADMINISTRATOR
Staff member
Mine does if I try to "post reply" without typing anything on the post box.

No one else has reported having the problem you are having. I`ll relay this to Brandon.
 
Thread starter #8

Argent11

Senior Member
Safari is reciveing information. Then it just shuts down so it goes Into this mode. No where else is this happening.
 

Nicodemus

FREELANCE ADMINISTRATOR
Staff member
It`s been reported to Brandon. Hopefully he can figure it out and resolve your issues.
 

Cmp1

Swamp Yankee
Mine does if I try to "post reply" without typing anything on the post box.

No one else has reported having the problem you are having. I`ll relay this to Brandon.
I get the same thing,,,, security issue,,,,,thanks Nic,,,,,
 
Try a different browser other than Safari.
 
Thread starter #14

Argent11

Senior Member
Apple told me this morning that it could also be my server and not a web site at all. Because they can't find anything wrong on my end or yours
 
Last edited:

Brandon

Administrator
Often, but not always, this happens because the iPad is out of memory.

Try this:

Go to Settings > Safari > Turn off Safari suggestions

Also in the Settings list, click the link to "Clear History and Website Data"

Close all open tabs in Safari, then close the Safari app. You'll need to Google how to do that for your specific device.

Close all your open apps. All of them.

Do a hard reboot on your device. Google how to do that as well.

Once your device restarts, open Safari and browse with only one tab open.

Try accessing the site at

https://forum.gon.com

instead of the normal http:// link.

Let us know if that improves your experience.
 

Cmp1

Swamp Yankee
I have the same problem on my Ipad. Constantly. Only this site. Sometimes it shuts down or drops the site completely . It didn't do it before the upgrade.
This right here,,,, same with me,,,, I get no response,,,, didn't send any data,,,,,
 

Browning Slayer

Official GON Forum Meme Poster
Same thing was happening on my Iphone. Just rebooted it and it's all good now.
 
Top